Wilkinson Wilkinson heren scheermesjes

Wilkinson Quattro Titanium Scheermesjes

Wilkinson Quattro Titanium ScheermesjesWilkinson Quattro Titanium Scheermesjes.

 

Wilkinson Verkooptekst:

Quattro Titanium, voor meer scheercomfort met minder huidirritatie.

De mesjes met Titaniumcoating blijven extreem lang scherp, glijden zachter over de huid en verkleinen de kans op huidirritaties.

Voor meer scheercomfort en minder huidirritatie na het scheren. De Wilkinson Quattro Titanium mesjes met speciale Titanium coating blijven extreem lang scherp, glijden zachter over de huid en verkleinen hierdoor de kans op huidirritatie. (passen op alle quattro houders)

 

Kenmerken Wilkinson Quattro Titanium Scheermesjes.

———————————————————————-

Voor: heren-scheermesjes

Aantal mesjes per scheermesje: 5

Verpakkingen van: 4 en 8 scheermesjes

Basiskleur verpakking: Oranje.

Gemiddeld aantal scheerbeurten, bij normale baardgroei: 8

Indicator: Ja

Scheeresultaat (1 tm 10): 8

Gemiddelde winkel prijs voor 1 scheermesje: 2,49

———————————————————————-

7 Comments

Click here to post a comment

 • Onverwacht goed
  Wat een resultaat zeg! Laatst gekocht bij de MAKRO omdat ik eens iets nieuws wilde. Na de eerste scheerbeurt was het resultaat fantastisch. En glad!
  Normaal moet ik mij 2 maal scheren, 1 keer met de draad en 1 keer tegen de draad in. Regelmatig schrale plekken en uitslag. Lotionnetje gebruiken enz..
  Maar nu dus niet meer. 1 keer met de draad mee en een geweldig glad resultaat. Aan te bevelen voor een ieder met een gevoelige huid.

 • werkelijk de slechtste bagger te vinden op scheer gebied normaal met mesjes van concurent meerdere keren scheren met wilkinson notabene 2 mesjes voor 1 scheerbeurt nodig triest en misleidend dus als nog duurkoop echt waardeloze rotzooi

 • Prima spul
  Normaal scheer ik me altijd met mijn Philips Shaver. Echter nu deze versleten is, heb ik eens een scheermes van wilkinson’s sword gekocht. Scheert superglad!! Ook geen irritatie aan de huid. Perfect 🙂

 • scheert lekker glad
  Precies wat ik zeg, scheert lekker glad, minder kans op snijden dan met de Gilette Fusion en véééééééééle malen goedkoper.

 • Lange duur en heerlijk scheerresultaat
  Gaat bij mij ruim 3x langer mee dan een normaal scheermes. Heb bijna nooit een wondje door het scheren. Ben daarom uiterst ontevreden over de producten van gillette welke ik jarenlang te lang heb gebruikt. Blij dat er wilkinson is 🙂

 • The best there is…
  Sinds de Quattro Tinanium gebruik ik geen ander mesje meer. Daarvoor de gewone Quattro en dáárvoor de Diamond.Deze waren al erg goed maar de Quattro Titanium is bovenaards goed.
  Hier kan geen enkel ander merk aan tippen!

 • Geweldig.
  Geen allergische reactie. dat had ik wel met die van Gillette fusion al hoewel deze toch ook niet goedkoop zijn. Ik ga nu nog enkel Wilkinson Quattro gebruiken. Kwaliteit!!!!