Wilkinson Wilkinson dames scheermesjes

Wilkinson Intuition Sensitive Scheermesje

Wilkinson Intuition Sensitive ScheermesjesWilkinson Intuition Sensitive Scheermesjes.

 

Wilkinson Verkooptekst:

Het weertje wordt langzaamaan warmer en we genieten er met volle teugen van. Maar… bacteriën genieten jammer genoeg graag mee van deze warmte en vermenigvuldigen zich bij hogere temperaturen razendsnel. Om toch een proper en fris gevoel te houden zijn er gelukkig enkele op-en-top-vrouwelijke-nieuwtjes op de markt…

Wilkinson Sword komt speciaal voor deze zomer met een nieuwe variant Intuition op de markt: Wilkinson Intuition Melon Fresh. Dit unieke all-in-one ontharingssysteem voor vrouwen combineert drie uiterst doeltreffende mesjes en een zachte crèmezeep met een heerlijk frisse zoete meloengeur. De drie mesjes en de crèmezeep zitten in een flexibele scheerkop waardoor ze de vrouwelijke lichaamsvormen optimaal kunnen volgen. Wanneer de crème-zeep in aanraking komt met water ontstaat een zacht schuim. De verzorgende en hydraterende bestanddelen in de zeep (zoals Aloë Vera en cacaoboter) bieden een optimale huidverzorging tijdens het ontharen. Na gebruik voelt de huid zijdezacht aan en ademt zij de geur van de zomer. Laat die zomer maar komen, wij zijn er volledig klaar voor.

 

Kenmerken Wilkinson Intuition Sensitive Scheermesjes.

———————————————————————-

Voor: dames-scheermesjes

Aantal mesjes per scheermesje: 3

Verpakkingen van: 3, 4 (actie), en 6 scheermesjes

Basiskleur verpakking: Aqua.

Gemiddeld aantal scheerbeurten, bij normale haargroei: 8

Indicator: Ja

Scheeresultaat (1 tm 10): 8

Gemiddelde winkel prijs voor 1 scheermesje: 3,17

———————————————————————-

11 Comments

Click here to post a comment

 • slecht schoon te maken
  Ik vind dit scheersysteem slecht.
  Als je het voor de eerste 3x gebruikt moet je extra hard drukken omdat de mesjes dieper liggen dan het zeep. Eerst moet er dus een laagje zeep vanaf (volg je het nog?). 2e probleem is dat bij mij regelmatig het zeep eraf valt. 3e probleem je kan de mesjes slecht schoonmaken, 4e probleem omdat het zo’n lomp ding is kan je niet precies scheren. Voor je benen is het prima, maar oksels wordt al moeilijk en je bikinilijn is een ramp. Niet aan beginnen!

 • Op zich valt het scheermesje wel goed schoon te maken. wat men moet doen is de kop erafhalen(scheer mesje + de zeep) en dan haal je het scheermesje uit de zeep en dan kan je het schoonmaken.(dat moet je echt ontdekken anders zou ik het ook niet weten)En dus als je hem voor de eerste keer gebruikt moet je het scheermesje ook diep aandrukken naar binnen, dan werkt hij bij mij althans prima en hoeft er niet eerst een laag van af. Het niet precies kunnen scheren is wel zo.

 • erg tevreden voor de snelle beurt
  Ik gebruik dit product ook al heel erg lang, eigenlijk alleen voor mijn oksels en ik vind het een topproduct, even snel tijdens het douchen, ideaal!

 • Makkelijk in gebruik
  ik vind deze echt heel makkelijk in gebruik, je zit niet te kliederen met scheerschuim. ook het ik vaak last van ingegroeide haartjes en dat is sinds ik deze gebruik (bijna) niet meer voorgekomen. enige nadeel is dat de scheermesjes bijna nooit in voorraad zijn in de winkels hier :S

 • Zeep valt eraf, pijnlijk
  Het systeem is geschikt voor de benen
  Bij oksels en bikinilijn al minder geschikt.
  Eerste 2-3 keer scheren gaat redelijk en dan heeft het wel voordeel, maar hierna steekt het mesje soms uit tov de zeep wat pijnlijk kan zijn bij een gevoelige huid. Daarnaast lastig schoon te maken.
  Gaat niet lang mee. Losse scheerschuim en mesjes werken veel prettiger.

 • Top scheermes! Wie kan mij helpen? Want ik zoek dat mesje met de zeep erom heen.. De navulling zegmaar.. Wie weet waar ik die in winkels kan krijgen?

 • Geweldig!
  Ik scheer me ook al jaren met dit scheermes en ik zal nooit meer op ’t gewone scheermes overgaan. Je benen zijn binnen de kortste keren glad. Ik heb geen problemen met het bereiken van moeilijke plekken, alleen bij de knieën moet ik wat voorzichtiger doen.

 • Ik vind het systeem prima bedacht, echt ideaal, alleen vind ik dat na een aantal keren scheren, er toch nog heel veel zeep aanzit en toch je zelf helemaal openhaalt bij met name de bikinilijn en dat is toch wel érg vervelend. Je moet dus al snel een nieuwe navulling gebruiken wil je pijnloos het werk afmaken. Het is dus net of deze op de kop niet goed werkt. Onder de oksels geen probleem. Benen heb ik er zelf nog niet mee uitgeprobeerd. Kunnen jullie hier iets aan doen????

 • het hoort bij mijn dagelijkse vezorging
  Dagelijks gebruik ik het,de zeep is snel op maar omdat de mesjes dan nog goed scherp zijn breng ik wat douchegel op de scheerkop en hij scheert weer pijnloos!!!

 • Ik gebruik hem wekelijks. Voor mijn oksels en mijn benen.
  Ik hoef me niet vaker te scheren. Ik heb me nog nooit opengehaald of zo, ben er echt heel tevreden van.

  Ik koop mijn navullingen in de Zeeman, waar ze toch wel een stuk goedkoper zijn dan bijvoorbeeld in het Kruidvat.