Wilkinson Wilkinson heren scheermesjes

Wilkinson Hydro 5 scheermesjes

Geen zin en tijd om na het scheren nog eens tijd te besteden aan het verzorgen van de huid? Dan bieden de Wilkinson Hydro 5 scheermesjes uitkomst. Het vernieuwde scheermes staat niet alleen garant voor een glad resultaat, maar verzorgt de huid direct tijdens het scheren, waardoor tijd en geld bespaard kan worden.

 

Wilkinson Hydro 5 scheermesjes

Wilkinson Hydro 5Het eerste dat opvalt bij het nieuwe scheermes van Wilkinson zijn de vijf mesjes en het feit dat er een speciaal reservoir is met daarin Aloë Vera gel en vitamine E die de huid direct tijdens het scheren verzorgen. Het gel wordt door water geactiveerd en voorkomt irritatie van de huid tijdens en na het scheren. Dit reservoir kan opzij geschoven worden, zodat er meer ruimte ontstaat om op plaatsen te scheren waar minder ruimte is voor het scheermesje, zoals bijvoorbeeld onder de neus. Het Wilkinson Hydro 5 scheermes is voorzien van een vernieuwde en ergonomische handgreep, terwijl de behuizing zodanig ontworpen is dat de baard- en snorharen niet meer tussen de mesjes blijven zitten.

 

 

Pluspunten van Wilkinson Hydro 5

De scheermesjes zijn dankzij het hydraterende gel bijzonder geschikt voor mannen met een gevoelige huid. De Skin Guard maakt de huid eveneens soepeler waardoor het scheermes probleemloos over de huid glijdt, zonder deze te beschadigen. Daarnaast zorgt het flip- trimmer systeem (te openen met de duim) ervoor dat moeilijk bereikbare plekken, zoals onder de neus makkelijker geschoren kunnen worden. Het kopstuk is verwisselbaar, waardoor de mesjes na slijtage vervangen kunnen worden, zonder dat een geheel nieuw scheermes aangeschaft hoeft te worden. Dit betekend dat de aanschaf van een Wilkinson Hydro 5 eenmalig is, waarna lang genoten kan worden van een goed scheermes, dat een glad resultaat belooft.

 

Nadelen van het Wilkinson Hydro 5 scheermes

Het scheermes is in een buitenproportioneel grote verpakking die na het openen vlijmscherp is en waar men zich flink aan kan snijden. Het is dus raadzaam om de verpakking van het scheermes voorzichtig te openen. De reiniging van het scheermes, vooral aan de achterkant is niet zo makkelijk. Een flinke straal water biedt weliswaar uitkomst, maar het scheermes moet daarna goed drooggemaakt worden om te voorkomen dat de mesjes gaan roesten.

 

Prijs Wilkinson Hydro 5

De gemiddelde prijs van de Wilkinson Hydro 5 scheermesjes ligt rond de € 13,50. De losse mesjes zijn afhankelijk van het aantal al verkrijgbaar voor € 8,95 voor vijf stuks. Online zijn de scheermesjes vaak voordeliger dan in de winkel.