Weetjes

Hoofd kaal scheren

Waarom je hoofd kaalscheren?

Scheer je hoofd kaalHet hoofd kaalscheren is iets dat al eeuwenlang plaats vindt. In het Oude Egypte was het al heel normaal dat priesters hun hoofd kaal schoren. Maar ook in het Romeinse en Griekse tijdperk werd er vaak voor gekozen om het hoofd kaal te scheren. Dit had veelal te maken met religieuze, culturele of esthetische redenen. Vandaag de dag wordt het hoofd veelal kaalgeschoren door mannen die weinig haar meer hebben of last hebben van haaruitval. Door het hoofd kaal te scheren, kan er bijvoorbeeld een stoer imago gecreëerd worden. Wil jij zorg dragen voor een verzorgd uiterlijk en tegelijkertijd genieten van vrouwelijke aandacht? Kies er dan voor om je hoofd kaal te scheren met een scheermesje. Daarmee verzeker jij jezelf van voldoende vrouwelijk schoon en lever je een goede bijdrage aan je gezondheid.

Hoe kun je het beste je hoofd kaal scheren?

Natuurlijk wil jij je hoofd op een zo’n goed mogelijke manier kaalscheren. Je wilt geen kans lopen op infecties of wondjes. Kies daarom voor scheermesjes die gemakkelijk de contouren van je hoofd kunnen volgen. Dan loop je het minst risico’s op wondjes. Wil jij je hoofdhuid extra beschermen, dan kun je gebruik maken van een pre shave olie. Maak je hoofdhuid van tevoren vochtig. Dit kun je bijvoorbeeld doen door vooraf een warme douche te nemen. De poriën van je huid komen dan open te staan, waardoor je gemakkelijk je hoofd kunt kaalscheren. Scheer daarnaast met lange rustige gelijkmatige bewegingen van voor naar achteren. Dan heb je de garantie op een mooi kaalgeschoren hoofd! Het is dan ook de hoogste tijd om de top 3 van de meest gebruikte scheermesjes eens nader te bekijken.

De top 3 meest gebruikte scheermesjes

Voor het kaalscheren van je hoofd kun je verschillende soorten en merken scheermesjes gebruiken. Er is een top 3 scheermesjes beschikbaar van de scheermesjes die hiervoor het meest gebruikt worden. Dit zijn onder andere de scheermesjes van Gillette. Deze kun je prima gebruiken om het hoofd kaal te scheren. De andere 2 merken scheermesjes die gebruikt worden om het hoofd kaal te scheren zijn Venus en HeadBlade. HeadBlade heeft bijvoorbeeld diverse ergonomisch ontworpen scheermessen om jouw hoofd mee kaal te scheren. Je kunt het beste gebruik maken van deze 3 merken scheermesjes om een optimaal resultaat te kunnen krijgen. Door je hoofd mooi kaal te scheren, creëer je een stoere en krachtige, mannelijke uitstraling!

Add Comment

Click here to post a comment