Weetjes

Gratis scheermesjes

Je hebt het vast en zeker wel eens voorbij zien komen. Scheermesjes die je gratis worden aangeboden. Juist omdat scheermesjes best prijzig kunnen zijn, denk je hier je voordeel mee te kunnen behalen. Zeker wanneer je geen groot budget hebt, kan het heel aantrekkelijk zijn om op een aanbieding in te gaan om scheermesjes gratis thuis gestuurd te krijgen. Natuurlijk is het de vraag of de scheermesjes wel echt gratis zijn, of dat er toch ergens een paar addertjes onder het gras zitten. Voordat je daadwerkelijk overgaat tot een bestelling, kan het wel eens heel raadzaam zijn om de kleine lettertjes te lezen om er achter te komen of het nu werkelijk allemaal wel gratis is.

Is gratis wel gratis?

Fotolia_62991109_XSZo kun je online scheermesjes gratis bestellen. Je betaalt dan alleen de verzend- en administratiekosten. Althans, dat lijkt zo. Dit wordt echter niet door iedereen gezien. Wanneer mensen dan alsnog moeten betalen, worden ze boos omdat ze zich bedrogen voelen. De kleine lettertjes worden niet altijd goed gelezen. Wanneer je echter akkoord gaat met de algemene voorwaarden, dan kan het zomaar zo zijn dat je gegevens worden doorgegeven aan andere bedrijven die je bestoken met aanbiedingen. Of je kunt toestemming geven dat je maandelijks een bedrag moet betalen aan het bedrijf wanneer je de scheermesjes iedere maand krijgt thuis gestuurd.

Hoe kan dat, gratis scheermesjes?

Natuurlijk verdient een bedrijf niet door gratis scheermesjes naar mensen te sturen. Er wordt vooral veel geld verdiend met de incassokosten die gemaakt worden. Op bijvoorbeeld de € 3,50 die je moet betalen aan verzend- en administratiekosten, komt vaak nog een bedrag van € 62,00 wanneer je niet op tijd betaalt. Mensen zijn vaak al helemaal in de war wanneer ze de € 3,50 moeten betalen. Die hadden ze niet verwacht, omdat het toch gratis was? Wanneer er echter niet betaalt wordt, dan wordt er een incassobureau ingeschakeld. Daarmee wordt het grote geld verdiend.

Wat zijn de nadelen van gratis scheermesjes?

Gratis scheermesjes ontvangen heeft dus een aantal nadelen waar je liever niet mee geconfronteerd wilt worden. Je krijgt te maken met allerlei bijkomende kosten waar je gewoonweg niet op zit te wachten. Daarnaast zit je vaak vast aan contracten waar je eigenlijk ook niet om gevraagd hebt. Daarnaast mag ook niet vergeten worden dat de kwaliteit van de scheermesjes niet erg goed is. Het zijn vaak niet altijd de topmerken die je in de winkel of online kunt verkrijgen. Wil je op een veilige en verantwoorde manier scheermesjes ontvangen? Dan kun je het beste gewoon kiezen voor de normale weg en kiezen voor merken waarvan je zeker weet dat veiligheid en kwaliteit gegarandeerd zijn!