Overige merken

Kruidvat Top Formula Scheermesjes

Kruidvat ScheermesjesKruidvat Top Formula Scheermesjes.

 

Kruidvat Verkooptekst:

Deze scheermesjes zorgen ervoor dat de contouren van het gezicht goed gevolgd kunnen worden.

 

Kenmerken Kruidvat Top Formula Scheermesjes.

———————————————————————-

Voor: heren-scheermesjes

Aantal mesjes per scheermesje: 2

Verpakkingen van: 4 en 8 scheermesjes

Basiskleur verpakking: Groen.

Gemiddeld aantal scheerbeurten, bij normale baardgroei: 7

Indicator: Nee

Scheeresultaat (1 tm 10): 6/7

Gemiddelde winkel prijs voor 1 scheermesje: 0,92

———————————————————————-

16 Comments

Click here to post a comment

 • Goede prijs/kwaliteitverhouding
  tov gilette mesjes een goede prijs/kwaliteitverhouding, ik vind de houder zelfs fijner als de houder van gilette.

  er blijven wel haartjes steken tussen de mesjes, dit bevordert de levensduur niet maar de prijs maakt dit ruimschoots goed.

 • Vergelijkbaar met Etos scheersysteem
  Gilette is the best, maar kijk je naar prijs/kwaliteit dan zijn de Etos en Kruidvat systemen een goed en beter betaalbaar alternatief.

  Belangrijk om te weten: Die van Etos en Kruidvat komen volgens mij uit dezelfde fabriek! 1 Verschil, de houder van die van Kruidvat ligt prettiger in de hand!

  Echter, een tijdje terug deed ik een kleine prijsvergelijking en toen waren de mesjes bij Etos goedkoper, al scheelde dat per mesje niet zo veel.

  Eerste keer de houder bij Kruidvat kopen en daarna de mesjes dus eventueel bij Etos.

  Het G. Bellini Lidl scheersysteem, niet met 2 maar met 3 mesjes, is ook nog een redelijk scherend en goed betaalbaar alternatief.

 • Valt niet tegen!
  Gebruik al jaren Gillette Mach3 Turbo, maar n.a.v. de beoordeling hier ook eens Kruidvat geprobeerd.
  Inderdaad een fijne stevige houder. Ook 3 mesjes, die aan de bovenkant wat meer afgesloten lijken te zitten dan bij Gillette. Het Vergulde Hand-schuim wil er echter wel door.
  Het scheert op de grote vlakken prima!
  Onder de neus minder goed dan Gillette en het afhakken van bakkebaarden gaat er niet goed mee.
  Maar voor het dagelijkse werk een prima alternatief.

 • ook Troep
  Na het lezen van de reviews op deze site, dacht ik ook eens deze mesjes te proberen. Grote vergissing. Ook deze ‘goedkope’ mesjes zijn troep. Ik vrees dat je het toch echt bij Gilette of Wilkinson moet houden 🙁

 • Prima, net zo goed als A- merk.
  Ik gebruik het scheersysteem van Kruidvat, met 6 mesjes nu 3 weken. Ik kan echt niet zeggen dat ze onder doen voor de vele duurdere Gilette Fusion mesjes. Deze zijn zeer duur. Je betaalt alleen maar voor de naam.

 • Sixblade Knife = goed alternatief
  Na Fusion Power nu eens de zeer concurerende Kruidvat Six geprobeerd. Resultaat: erg glad en niet gewond. Het ligt uiteraard ook aan het type baard. een Lubbers-baard of een lichte baard maakt een groot verschil. Zelf zit ik er tussen in, maar ik vind voor het prijsverschil het Kruidvat (made in Zuid-Korea) een goed alternatief. Voor de houder met twee mesjes en apart vier mesjes was ik Euro 10.50 kwijt. Geen prijsvechter die hier tegenop kan. Ik heb mijn keuze gemaakt.

 • houder breekt af
  top formula mesjes scheren wel goed, echter ben ik nu met mijn 3e houder bezig, waar je het mesje inklikt breekt het plastic spontaan af, dus goedkoop is …

 • Slechte houder
  Over de scheerresultaten ben ik zeer tevreden,ten opzichte van de “duurdere” merken. Alleen die houder doet het scheerproduct geen eer aan, daar moet die producent zich voor schamen. Het kan niet anders dan dat ze daar van af weten.

 • Scheert ronduit waardeloos
  Mesjes zijn gewoon onvoldoende scherp. Resultaat is nog bedroevender dan een oud scheerapparaat. Scheert niet gald

 • Prima in de HeadBlade SportBlade Shaver
  Ik gebuik Forumula plus 2 met een HeadBlade SportBlade Shaver. Het geeft een prima resultaat.

 • Mesjes Top 3 Formula zijn kwaliatief slecht.
  1. Ze scheren niet glad
  2. Na 4 scheerbeurten kan je het mesje
  weggooien omdat het vrijwel niet meer
  werkt.

 • Gillette Mach 3: bij AH betaal je voor 8 mesjes de somma van € 23,03. Terwijl je via internet daarvoor al snel 8 euro minder betaalt, maar ja, de verzendkosten komen er nog bij. Nog beter: bestel er 32 voor 52 euro.

 • Ik gebruik deze Top Formula-mesjes van kruidvat al jaren. Eerst waren ze ook als AH-eigen merk verkrijgbaar, maar deze van Kruitvat en de Etos Turbo 3 zijn allemaal identieke mesjes in een andere kleur. Ik heb wel al verschillende houders versleten.
  Ik vind de kwaliteit van scheren vergelijkbaar aan de Gilette Mach III, de prijs is echter 70% lager. Ik kan me ongeveer 15 dagen scheren met 1 mesje. Ik ben er erg tevreden over.

 • maar waar koop je een houder voor het etos/kruidvat systeem? Kan ze niet ind e winkel of online meer vinden. Mesjes worden nog wel verkocht, maar houder niet meer.

  Of is dat deze houder:
  http://www.vordeligscheren.nl/gillette-g2-houder
  (daar schuif je het mesje op, dus niet erin klikken)

  Is dat hetzelfde als de euroshopper-mesjes (systeem met 2 mesjes) van de AH?

 • Ook inderdaad troep. Mesjes scheren niet goed en de houder is fragiel. Verder snappen de heren scheerfabrikanten nog steeds niet dat een smallere kop fijner en nauwkeuriger werkt dan een brede kop met 3,4,5 enz. mesjes. Zou haast denken dat het vrouwen zijn die het ontwikkelen.